Ion Cupen a plecat de la Prosport!

Unul dintre cei mai valorosi cronicari sportivi a renuntat sa mai scrie excelentele sale tablete pe care le citeam de doua ori pe saptamana in ziarul Prosport. De altfel, de azi numele Ion Cupen nu mai apare in caseta redacionala a publicatiei amintite. Laureat a numeroase premii, maestrul a invocat motive personale si nu este la prima tentativa cand ameninta ca abandoneaza presa sportiva. Dupa parerea mea, Cupen este cel mai bun editorialist in materie, iar plecarea sa din lumea presei este o mare pierdere pentru jurnalistica de profil. Voi ce parere aveti?

Reclame

12 gânduri despre &8222;Ion Cupen a plecat de la Prosport!&8221;

 1. Iepurashul (Pashpix) zice:

  Asa este, nea Johnny este o pierdere uriasa pentru presa sportiva. Era cam ultimul mohican ramas din generatia Sportului anilor ’70- ’80, un cronicar desavarsit.
  Chiar daca a plecat in acest moment de la ProSport, nu este insa deloc exclus ca el sa decida sa se reintoarca intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, sau, de ce nu? sa-i cititm editorialele intr-un alt ziar.

 2. Da, este o mare pierdere, in masura in care 2/3 din jurnalistii de sport actuali n-au absolut, dar absolut niciun talent in ale scrisului….”valoarea” lor consta in atarnatul pe langa vreun club…si, drept rasplata, articole ultrapozitive despre clubul in cauza….de-acum mi-e si jena sa-l citesc pe Udrea, de exemplu….

 3. no name zice:

  Domnul Cupen a fost, este si va fi un exemplu elocvent pentru multi dintre ziaristii de azi. Inainte de a fi ziarist este om si asta este o calitate care multora le lipseste. Prosport va ramane fara multi dintre cititorii care citeau ziarul doar pentru acest „mohican” al prezei sportive. Multumim domnule Cupen.

 4. fara nume, da? zice:

  Cred ca si cu si fara „nea” Jhonny PROSPORTUL o sa aiba acelasi succes. NIMENI nu este indispensabil intr-o afacere cum este presa – fie ea si sportiva. Omul poate avea pana lin curgatoare, dar nu era plin de calitati… Este un bun cronicar sportiv care nu m-ar mira sa-l vad ca scrie (din aceleasi motive personale) la o alta publicatie.

 5. fara nume, da? zice:

  Asadar, dl. Cupen, omul care nu mai putea ramane in presa, care s-a retras ptr ca nu mai facea fata ritmului gazetaresc… lucreaza ptr Sport Total. No Comment!

 6. cred ca ion cupen e un mercenar.. a fost la sportul, gsp, sport xxi, jurnalul national, sportul romanesc, prosport (ioanitoaia), gsp, prosport (ringier), acum va fi la sport total.. cine ofera mai mult?

 7. Iepurashul (Pashpix) zice:

  Cred ca este prea nedrept cuvantul mercenar spus in cazul lui Nea Johnny. Asa cum am scris si in postul anterior, era de asteptat ca omul sa nu stea departe de presa. Pentru ca nu poate, chiar daca are 66 de ani. Iar despre bani, eu sunt de parere ca pana si la o asemenea varsta venerabila, unii simt evoia de schimbare. Cred ca despre asta a fost vorba in primul rand in cazul maestrului. Aspectul financiar nu este nici el de neglijat, dar Nea Johnny incasa oricum o suma frumusica si de la Ringier.

 8. Daniel Nazare zice:

  Ma bucur nespus ca ne mai putem delecta cu tabletele lui nea Johnny… Ar fi fost pacat sa se retraga. Multa sanatate, nea Johnny!

 9. andrei_calin zice:

  Lui Ion Cupen, la varsta si valoarea lui i se pot accepta niste capricii. Si daca a plecat pentru bani mai multi, care e problema? Ala care a scris ca e mercenar, sa mai citeasca presa sportiva din perioada regretatului. Asa va observa ca Ion Cupen avea ceva coloana vertebrala si nu se baga sa pupe in cur echipe gen Flacara Moreni, Victoria, FC Olt si altele. De dat cu parerea e usor. Cu scrisul e ceva mai greu

 10. stereo28 zice:

  a fost un condeier talentat,dar pacat ca a avut un caracter duplicitar.i-a placut…paharelul din pacate si n-a putut sa-si valorifice harul pe care i l-a dat dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s