Salariul lui Beckham la LA Galaxy: mai mult de un euro pe secundå! Nu-i asa ca e fabulos?

193.000.000 de euro pentru cinci ani de contract. 38,6 milioane pe an. Sau 75 de euro pe minut. Sau un euro si un pic pe secunda! Sunt câstigurile ametitoare care l-au determinat pe David Beckham sa paraseasca pe Real Madrid, pentru un contract istoric cu L.A. Galaxy.
Americanii s-au hotarat sa faca investitii colosale în Spice Boy, doar de dragul popularizarii soccer-ului peste Ocean. Ramâne de vazut daca Becks va reusi ceea ce nu a putut nici Pele. David Beckham nu va mai purta stema lui Real Madrid pe piept decât în returul acestui sezon, asta daca Fabio Capello va dori sa-l foloseasca. Adus în 2003 ca galacticul perfect pentru madrileni, englezul încheie astfel una dintre cele mai proaste etape din cariera sa. Nu a câstigat nimic la Madrid. In afara de bani. Devenit indezirabil în vestiarul albilor, Becks si-a gasit o evadare de vis. Sfatuit de sotia sa, care viseaza de mai multa vreme la o cariera holywoodiana, a ales sa traverseze oceanul si a semnat un contract pe cinci sezoane cu Los Angeles Galaxy, grupare din Major League Soccer.

Câstigurile lui Becks
Intregul contract (5 sezoane)- 193.000.000
Pe an- 38.600.000
Pe luna – 3.163.507
Pe såptamana – 753.216
Pe zi – 105.450
Pe ora- 4.519
Pe minut – 75
Pe secunda – 1.2
*sumele sunt exprimate în euro

3 gânduri despre &8222;Salariul lui Beckham la LA Galaxy: mai mult de un euro pe secundå! Nu-i asa ca e fabulos?&8221;

  1. Normal ca nu va reusi….daca nici macar un brazilian, intamplator cel mai bun din istorie, n-a reusit sa-i faca pe americani sa iubeasca fotbalul…Mie nu mi-a placut niciodata Beckham….insir pe loc alti 10 englezi mai buni ca el in ultimii 10 ani….dar de unde atatea ex-spice-girls ?!

  2. Cata zice:

    Beckham este un jucator foarte bun si va reusi la L.A. Galaxy ce nu a reusit Pele.E un jucator tehnic si gandeste inainte sa i-a o hotarare.Cred ca a dat dovada de tehnica si stilul extraordinar de joc pe care il are numa prin loviturile libere directe si indirecte pe care le-a batut si le va bate.Nu cred ca executa cineva mai bn ca el.Imi place Beckham si mi-as dori sa ajung macar pe un sfert cat el.

  3. nimenialtu zice:

    Beckham va reusi in america pentru ca el este mai mult decat un fotbalist este un actor foarte bun , si americanii iubesc , o sa dea banii grei in continuare pentru al vedea si nu numai . Chiar dak nu este un jucator care sa iasa in evidentza intr-un meci de 10 ori pe repriza trebuie sa recunoastem ca Beckham A FOST, ESTE , SI VA FI , unic in fotbal , in plus nu stiu ce siar mai putea dori . Beckham e un barbat de succes si iubit in intreaga lume , ii va merge struna la LA Galaxy si sper sa vad in continuare meciuri in care sa dea pase de 50 de metri si lovituri libere perfecte . !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s