Un excelent editorial semnat de Constantin Dinu in ultimul numar din Fanatik

Camila unchiului Tom

Tenisul a mai murit putin. Nu putea exista ceva mai deprimant in acest inceput de an decit victoria acelei huidume de Serena Williams la Internationalele de Tenis ale Australiei in intrecerea feminina, desi ar fi putut-o cistiga fara mari probleme si pe cea masculina. Daca ar fi cistigat vreun concurs de sumo am fi inteles, iar asta n-ar fi deranjat probabil pe nimeni, insa simpla ei prezenta, precum si modul ghiolbanesc in care a casapit-o pe amarita aia de Sarapova, au aratat mai degraba a film de groaza, cu zombie si capcauni decit a intrecere sportiva.

Pai ce drac de femeie este aia care serveste cu peste 200 km/h, mai atare decit legendarul Roscoe Tanner, cel care darima fileul prin forta loviturilor sale? E clar, sint mai mult decit subiectiv, caci nu pot fi altfel in amintirea acelui meci de acum un deceniu, dintre a noastra Irina Spirlea si Venus, sora creaturii suspomenite. Intre cele doua s-a iscat un conflict cam tatesc, in urma caruia Williams al batrin, tatal celor doua mirtoage, a spus despre romancuta noastra ca „e un curcan mare si alb”. Da’ la cocosatele tale nu te uiti, unchiule Tom?

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Un excelent editorial semnat de Constantin Dinu in ultimul numar din Fanatik&8221;

 1. mughy zice:

  da, corect. e bun editorialul. basholdina aia de serena arata mai degraba a mutant decat a sportiv. zici ca este o eroare genetica, in fatza careia sharmul si feminitatea, foarte bine scoase in evidentza de sharapova, sa zicem, palesc. nu e vorba de rasism aici, dar pe bune serena si venus sunt doua creaturi hidoase. Apropo, ce-o mai face irina sparlea? tot respectul pentru fosta noastra sportiva

 2. andrei_calin zice:

  Constantin Dinu intodeauna scrie excelent. E un foarte bun editorialist, care vede dincolo de fenomen. Din pacate se stiu destul de putine lucruri despre el.

  • andreea zice:

   stii putine lucruri pentru ca e un neica nimeni. Constantinee, ti s-a pus pata pe Martori?
   ceva traume, taticule?
   scrii articole din burta de aia nu stie nimeni cine esti.
   looser!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s