De ce nu avem alternativa?

Dupa ce Cotidianul ofera o carte interesanta la pachet cu ziarul in fiecare miercuri, la pretul de 4 RON (avand un succes fantastic!), de azi Jurnalul National iti da contra a 3 RON un CD cu muzica. La prima experienta de acest gen, publicatia lui Dan Voiculescu l-a scos pe tarabe pe Gica Petrescu. Sunt cele mai bune 13 melodii ale maestrului. Ambele ziare folosesc un procedeu care in Occident este o adevarata moda. Cu o singura diferenta: acolo poti sa-ti cumperi si ziarul la pretul normal! Daca nu-mi place Gica Petrescu sau nu vreau sa-l cumpar fiindca am CD-ul acasa, nu trebuie sa dau 30.000 de lei vechi, poate vreau sa dau 10.000 sa citesc doar editia tiparita a trustului Intact. Eu, ca exemplu, cumpar ambele ziare in aceste zile de luni si miercuri, dar azi la chiosc am intalnit un batranel care nu vroia sa dea 3 RON pentru a cumpara si CD-ul si se certa cu vanzatoarea de la taraba. Nu intelegea de ce trebuie sa plateasca mai mult si de ce primeste un CD. Voi ce parere aveti?

Gazzetta dello Sport scoate o multime de DVD-uri, de la meciuri de fotbal celebre pana la documentare despre papalitate, insa daca vrei sa cumperi doar ziarul te costa un euro. Daca vrei si DVD-ul, te costa 9,99 euro. I-am cumparat cuiva, nu dam nume fiindca apar discutii, chiar in aprilie anul trecut cand am fost in concediu la Roma. E un exemplu trait, nu povestit. Asa ca daca vreti sa ma contraziceti, aduceti argumente serioase.

Anunțuri

Un gând despre &8222;De ce nu avem alternativa?&8221;

  1. Mihaela Nazare zice:

    Pt. ca in Romania este posibil orice – or fi si prin alte tari posibile multe lucruri, dar se mai respecta totusi si bunul simt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s