De ce nu avem alternativa?

Dupa ce Cotidianul ofera o carte interesanta la pachet cu ziarul in fiecare miercuri, la pretul de 4 RON (avand un succes fantastic!), de azi Jurnalul National iti da contra a 3 RON un CD cu muzica. La prima experienta de acest gen, publicatia lui Dan Voiculescu l-a scos pe tarabe pe Gica Petrescu. Sunt cele mai bune 13 melodii ale maestrului. Ambele ziare folosesc un procedeu care in Occident este o adevarata moda. Cu o singura diferenta: acolo poti sa-ti cumperi si ziarul la pretul normal! Daca nu-mi place Gica Petrescu sau nu vreau sa-l cumpar fiindca am CD-ul acasa, nu trebuie sa dau 30.000 de lei vechi, poate vreau sa dau 10.000 sa citesc doar editia tiparita a trustului Intact. Eu, ca exemplu, cumpar ambele ziare in aceste zile de luni si miercuri, dar azi la chiosc am intalnit un batranel care nu vroia sa dea 3 RON pentru a cumpara si CD-ul si se certa cu vanzatoarea de la taraba. Nu intelegea de ce trebuie sa plateasca mai mult si de ce primeste un CD. Voi ce parere aveti?

Gazzetta dello Sport scoate o multime de DVD-uri, de la meciuri de fotbal celebre pana la documentare despre papalitate, insa daca vrei sa cumperi doar ziarul te costa un euro. Daca vrei si DVD-ul, te costa 9,99 euro. I-am cumparat cuiva, nu dam nume fiindca apar discutii, chiar in aprilie anul trecut cand am fost in concediu la Roma. E un exemplu trait, nu povestit. Asa ca daca vreti sa ma contraziceti, aduceti argumente serioase.

Anunțuri

Un gând despre &8222;De ce nu avem alternativa?&8221;

  1. Mihaela Nazare zice:

    Pt. ca in Romania este posibil orice – or fi si prin alte tari posibile multe lucruri, dar se mai respecta totusi si bunul simt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s