Al treilea ziar de sport de pe piata se va numi „Goool”

E preconizat sa apara pe piata dupa 1 iunie, va avea 16 pagini, iar jumatate vor fi alocate echipei de fotbal Steaua. Patronul publicatiei este Marius Locic, un apropiat al lui Gigi Becali, care mai detine si cotidianul „Interesul public”. Se urmareste crearea unui trust de presa, ziarul „Goool” urmand sa aiba sediul intr-o cladire luxoasa din cartierul Floreasca. Redactor-sef va fi, se pare, Cristian Hubali. Se fac oferte financiare peste media pietei, dar deocamdata nu s-au inregistrat transferuri de calibru.

Reclame

7 gânduri despre &8222;Al treilea ziar de sport de pe piata se va numi „Goool”&8221;

  1. Cred ca Tolo e fiert! Dupa Pro, acum apare si Goool. Esti sigur ca are trei zerouri? De aici e al treilea ziar de sport? Oricum, pozitia a treia e mereu vacanta… 🙂

  2. Catalin Apostol zice:

    S-a vorbit mult in redactie despre ziarul asta. Initial se dorea a fi un supliment al Interesului Public, dar discutiile ajunsesera intr-un punct mort. Personal, nu cred ca va mai aparea, cel putin nu sub forma initiala (jumatate de ziar dedicat Stelei). Ar fi tare ciudat.

  3. andrei calin zice:

    Din experienta de aici la Interesul Public iti spun ca proiectele se nasc repede si mor repede. Goooooooolul asta e nascut in mintea lui Hubali la o bere si dc va fi sa iasa, probabil va demola gsp-ul si pro sportul. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s