Zvonul care a devenit exclusivitatea altora

Sambata in Cancan zvonul: Daniel Niculae se retrage din nationala! Apoi, de a doua zi ziarele de sport titreaza arogandu-si exclusivitatea: Daniel Niculae se retrage de la nationala. Bravo tata, tineti-o tot asa!

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Zvonul care a devenit exclusivitatea altora&8221;

 1. acelasi 1, intr-o noua prezentare zice:

  Nu stiu cine a pus exclusiv ca nu am citit presa in ultimele 2 zile, dar sambata, inaintea meciului cu Franta, am vazut pe gsp o stire de genul „EXCLUSIV\ Gazeta a anticipat din nou echipa de start a Romaniei”, desi Piturca spusese echipa in conferinta de presa 😀

 2. mughy zice:

  nu te-ai obișnuit, Daniele?? nu este prima dată când se fac astfel de măgării. câci altfel nu le poți spune. deși nu este rușine să pomenești sursele. Mai ales că Tolontan este recunoscut drept fiind un om corect. Ei au mai preluat subiecte și din alte ziare și au citat sursa. Acum cred că unul dintre reporteri a dorit să-și aroge exclusivitatea subiectului.
  Deh, asta este viața. Vorba voastră, ..restul e cancan!
  oricum observ că ești în continuare atent la aceste mici „detalii”. poate ar fi bine să vb cu huidu și găinușă să-ți dea o rubrică la ei în emisiune. :))

 3. mughy zice:

  pt același 1: nu pot spune că sunt fan total gsp, totuși am lucrat pentru prosport, dar ce e corect e corect. am urmărit și eu conferința de presă a lui piți, iar selecționerul nu a dat nume, ci a spus doar că „echipa este cam aceeași care a apărut în ziare”. deci nu cred că este un exces de zel din partea gsp-ului să spună că au ghicit formula de start pt franța.

 4. acelasi 1, intr-o noua prezentare zice:

  Mughy: cred ca si gooolsport, ziarul care face de ras presa sportiva prin subiectele false redate, a oferit echipa corecta. La ce jucatori au ramas pe banca era imposibil sa nu ghicesti echipa.

  Si daca tot am revenit, vreau sa il felicit pe Daniel pentru sloganul campaniei CanCan: „Pentru ca Blue Air si CanCan dau fiecaruia dupa nevoi” – e foarte bun, ma unge pe suflet:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s