Realitatea e ca suntem penibili. Nu-i aşa?

jkjk

Iată cum se face publicitate online. Lîngă un text dramatic cu o mireasă moartă, vine un link publicitar care te îndeamnă să dai pe gât cel puţin un pahar de Murfatlar. Evident după ce îţi vine sorocul… . Iată rîndurile: Cand iti vine sorocu’ e bine sa le ai pe toate pregatite. Iar de vinul de nunta se poate ocupa Murfatlar. Ce sens are sa te mai incarci si cu asta, mai ales cand iti da si luna de miere moca, pe ochi frumosi, pe degeaba?

3 gânduri despre &8222;Realitatea e ca suntem penibili. Nu-i aşa?&8221;

  1. Locul unde apare mesajul nu este stabilit de cel care a conceput mesajul, asa ca pot aparea si situatii de genul celei prezentate de tine. Cit despre reclama in sine, am vazut-o pe multe alte siteuri si pot spune ca apreciez acest tip de reclama. Nu este o reclama agresiva, nu-mi ocupa toata pagina si nu ma pune sa caut butonul „close”. Sta cuminte in patratica ei si atrage atentia. Felictari celor ce fac astfel de reclama.

  2. Credeti ca alti sunt mai intregi la minte ? Nu cred. Despre realitatea.net pot spune ceva mai grav, cand ti-e lumea mai draga atunci le pica site-ul, iar eu nu pot sa intleg cum de ei se cred CNN de Romania cu un site care se blocheaza sau pur si simplu crapa si sta asa bulit ceva timp pana echipa de „depanare” IT :)) rezova problema sau problemele. Si sa mai visam ca in curand TV-ul se va „muta” oficil pe net, caci asta se pare e tendinta viitorului. Atunci CNN de Dambovita va avea probleme serioase cu un asemenea server de site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s