Stare

Jubilăm cu Mutu, plângem cu Pițurcă

Mutu e din nou convocat la echipa națională pentru dubla cu Turcia și Olanda. Asta după ce a bifat primele 30 minute la Ajaccio, noua lui echipă din Hexagon. Și, bineînțeles, o nouă accidentare. Marica polizează și el banca de rezerve, dar ne-a salvat cu Estonia. Pantilimon și Lobonț se întâlnesc cu mingea în meciurile oficiale, exact cum se întâlnește cimentul cu muzica ușoară.

Avem mai multe rezerve decât titulari la echipele de club. Dacă ne vom califica în Brazilia, Victor Pițurcă va susține că deși suntem slabi el ne-a calificat grație valorii sale. Dacă nu se va putea, alibiul e perfect: avem prea multe rezerve și suntem prea slabi ca să fim mai buni decât Olanda și Turcia.

Până la Rio, jubilăm că se întoarce Mutu. Un Mutu care în ultimii doi ani n-a făcut nimic pentru echipele lui de club, pentru echipa națională și nici măcar pentru el. Dacă ne gândim că s-ar putea întoarce la forma de acum 4 ani, poate ne gândim și la Hagi acum 11 și la Dobrin acum 38. Visele sunt gratis, iar realitatea dură.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s