Stare

Hai Rapidul, hai Realul / Falimentarii de la anu’!

Rapid a terminat în genunchi la Vaslui, pierzând încă un meci în poate cel mai prost an al dinastiei George Copos în Giulești. E ușor să dai vina, dar eu chiar asta fac. Copos are în lot 33 de jucători și încă 16 meciuri de campionat.

În loc să dea 10 afară, prin înțelegeri amiabile, preferă să-i țină și să le plătească salariile. Acum sau mai târziu. Ceea ce e un efort incredibil. Asta înseamnă 500.000 de euro lunar, adică  aproape 6 milioane de euro anual. Numai pentru salarii!!!

E inadmisibil să ai o astfel de strategie și apoi să te plângi că nu ai bani. Iulian Apostol, marea speranță a lui Răzvan Lucescu, se antrenează la Rapid II pe 20.000 de euro lunar. Dă-i 50.000 acum și lasă-l să plece în loc să-i dai 20.000 încă 6 luni cât mai are contract. Așa se salvează un club de la faliment. Și e doar un exemplu.

Dar Rapid nu mai are conducători, cine să vorbească? Zotta, să fim serioși. S-a scufundat înainte să se scufunde planeta.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Hai Rapidul, hai Realul / Falimentarii de la anu’!&8221;

  1. Hai noroc si La multi ani !………….Apostol trebuie sa mai si vrea,cine dracu crezi ca-l mai ia,si liber de contract ???????????????? Cum am zis,,,,hai noroc si……apropo,cu ce a fost Astra sau Vaslui mai buna ????????????a,scz cu un gol mai mult!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s