Stare

Mititelu și fumigenele, baba și mitraliera, cimentul și muzica ușoară…

La emisiunea Special de la Digi Sport, de marți seara, mi-am expus un punct de vedere. Acela ca FIFA si UEFA sunt stat în stat, ceea ce nu e o laudă, ceea ce denotă că judecă după legii proprii. Chiar dacă câștigi, în instanțe civile războiul cu federațiile de fotbal sau cu forurile mondiale și europene, nu ai nicio șansă.

Am dat exemplul FC Sion, club elvețian, care a câștigat un litigiu cu UEFA și Michel Platini, instanța decizând, irevocabil și executoriu, ca formația helvetă să fie introdusă în grupele Europa League în litigiul cu Celtic Glasgow. Răspunsul UEFA? Nu se poate și nu s-a întâmplat nimic!

Domnul Adrian Mititelu a intervenit telefonic în emisiune, incercând să-mi explice că eu arunc fumigene și sunt împotriva Universității Craiova. Total fals!

Din păcate, ca de obicei, ca să citez din clasicii fotbalului românesc, nu înțelegem nimic și ne dăm cu părerea. Îi recomand celui care a spus în aceeași emisiune, la interval de câteva minute, că în mandatul lui echipa n-avea nicio datorie pentru ca imediat să recunoască că avea de plătit 3 milioane de euro taxe la stat, că ar fi mai bine să vadă ce spun jurnaliștii si nu să se ia după atârnătorii care îi transmit ce mai zic unii la televizor… prin telefon.

Iar lecții de jurnalism nu iau de la Mititelu, patronul de la Ediție Specială, individ care-și lua la șuturi subalternii și le scuipa pufarine în cap când nu erau ascultători. Întâi să deschidă Dicționarul Explicativ al Limbii Române și să observe cum se scrie corect „fumingene” și apoi să învețe să arunce cu ele:) Apoi, mai stăm de vorbă:)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s