Status

Lume, lume, unde ești / Să vezi circul din Giulești

Oare ce zic rapidistii adevarati, frustati si pasionati care au invocat toata viata hotiile celor de la Steaua si Dinamo? Cele doua formatii, care au insemnat macar ceva in Europa, au fost bagate cu forta la sfarsitul anilor 40 in prima divizie… 70 de ani mai tarziu Rapidul e mentinut in Liga 1, in timp ce smecherii fotbalului romanesc se sterg cu regulamentele la cur.

Vorba celebrului Romica Pascu, pe vremuri, la FRF: „Propun sa nu mai retrogradeze nimeni, sa fie ca la americani in NBA. E varianta cea mai buna”. Sau mai bine sa facem o liga cu 35 de echipe, 2 de la Craiova, Timisoara, Brasov, Ploiesti. Si sa fie 3 meciuri in direct, simultan, pe Digi Sport 1,2 si 3. Poate-si face si Rapid 2 echipe, dupa modelul Olguta-Mititelu. Eu propun sa-i ia DNA pe Mitica si Sandu. Sa-i vad jucand table cu Gigi Becali, iar Victor Babiuc sa intretina atmosfera asteptand-ul pe MM Stoica sa-i hatereasca:) La Multi Ani, Romania!

2 thoughts on “Lume, lume, unde ești / Să vezi circul din Giulești

  1. nae spune:

    „au fost bagate cu forta la sfarsitul anilor 40 in prima divizie…” ti-au trebuit 35 de ani pana sa admiti chestia asta🙂 … niciodata nu e prea tarziu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s