Stare

Sfat pentru Istvan Kovacs: să vezi tot şi să nu auzi nimic!

Eliminarea lui Gabi Matei la Astra-Dinamo (2-1) a născut controverse, mai ales că oaspeţii alergau după egalare. Jucătorul a aplaudat spre tribună, moment în care arbitrul i-a acordat un cartonaş galben, mai avea unul, şi l-a eliminat pe Matei.

Varianta Matei: „Era un copil în tribună care mi-a strigat să luptăm până la capăt… M-a mişcat gestul lui şi l-am aplaudat. Nu înţeleg ce s-a întâmplat”

Varianta Kovacs: Fanii strigau <<Afară, afară, cu ungurii din ţară>>, iar gestul jucătorului a fost să aplaude comportamentul mizerabil al galeriei.

Varianta mea: Arbitrul a dorit să iasă în evidenţă. Cavalerii fluierului sunt înjuraţi de familii, de morţi, de toate… Şi nu iau astfel de decizii

Dacă privim în urmă, Lăcătuş şi Lupu făceau gesturi obscene către public şi n-au fost eliminaţi niciodată de nume mari precum Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu. În plus, scriitorul şi publicistul Radu Paraschivescu a emis o vorbă extraordinară: „Un arbitru mare vede tot şi nu aude nimic”. O să-mi spuneţi că Istvan Kovacs a respectat regulamentul. De acord, dar după cartonaşul roşu a fost îmbrâncit şi înjurat in toate felurile de oaspeti.  Se impuneau, regulamentar, 6 cartonaşe roşii?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s