Stare

Cu Mutu la atac, cu Piturca la pamant, spre noi zari

Remarc decenta lui Mihai Stoica in ceea ce-l priveste pe Piturca, are dreptate 100 la suta. Nu prea sunt de acord aproape niciodata cu ideile managerului de general din Ghencea, insa nu-l inteleg deloc pe Adrian Mutu. Adica acum 2 ani spunea ca Piturca e antrenor extraordinar, am declaratiile si nu ma joc cu cuvintele, acum e antrenor de Divizia C.

Cred ca Briliantul nostru care a ratat 4 turnee finale cu el in teren il judeca pe antrenorul care a ratat 2 sau poate 1,5:) Nea Mutule, Mourinho n-a fost bun ca te-a prins cu faina in camara, Razvan Lucescu era tampit ca nu te lasa sa ataci cu Bosnia, Ravanelli nu stie nimic, iar Piturca nu face analiza adversarului, ci a suprafetei Ungariei:)

Piturca a gresit, are idei fixe, e orgolios, i se poate imputa si lui, ca si altora, necalificarea asta, asa e… Dar domnul Adrian Mutu, am si eu o intrebare care valoreaza 100 puncte, ca tot vorbeai de valoare in dialogul cu Nana Falemi: „Cate trofee ai cucerit tu ca fotbalist profesionist peste hotare?”.

Daca erai bun acum, pe vremuri ai fost un fotbalist inzestrat care si-a batut joc de talentul imens, te transferai la PSG, nu veneai sa-i agati palaria in cuier domnului Martian cand se asaza la birou, un om care a descoperit fotbalul cand tu te pregatesti sa te lasi. Toate cele bune, Adi, iti doresc sa iei titlul cu UT Arad! Vezi ca mai au 6 in vitrina, in caz ca nu stii:)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s